کتاب مصیبت بی گناهی

تولید کننده:
انتشارات هرمس

فروشندگان: فروشنده

پشتیبانی 24 ساعته
فرصت 7 روزه بازگشت کالا
تضمین کیفیت کالا
پرداخت امن از درگاه بانکی
  • درباره محصول
  • اطلاعات محصول
  • دیدگاه کاربران
  • پرسش و پاسخ
توضیح کلی

کتاب مصیبت بی‌گناهی (Ordeal by Innocence) یکی از آثار برجسته آگاتا کریستی، نویسنده مشهور داستان‌های جنایی، است که نخستین‌بار در نوامبر ۱۹۵۸ در انگلستان منتشر شد. این رمان، برخلاف بسیاری از آثار کریستی، فاقد حضور کارآگاهان معروفی مانند هرکول پوآرو یا خانم مارپل است و بیشتر بر جنبه‌های روان‌شناختی شخصیت‌ها تمرکز دارد.

داستان مصیبت بی‌گناهی با بازگشت دکتر آرتور کالگری از یک سفر اکتشافی در قطب جنوب آغاز می‌شود. او پس از بازگشت متوجه می‌شود که جک آرگو، جوانی که به جرم قتل مادرخوانده‌اش، ریچل آرگو، محکوم شده بود، در زندان درگذشته است. دکتر کالگری درمی‌یابد که می‌توانست با شهادت خود، بی‌گناهی جک را اثبات کند، زیرا در زمان وقوع قتل، جک با او بوده است. با این آگاهی، او به خانه خانواده آرگو می‌رود تا حقیقت را آشکار کند.

افشای این اطلاعات، خانواده آرگو را در شوک فرو می‌برد، زیرا اگر جک بی‌گناه بوده، قاتل واقعی هنوز آزاد است و احتمالاً یکی از اعضای خانواده است. این وضعیت باعث ایجاد تنش و بی‌اعتمادی میان اعضای خانواده می‌شود و هر یک از آن‌ها زیر ذره‌بین قرار می‌گیرند. دکتر کالگری، با احساس مسئولیت نسبت به وضعیت پیش‌آمده، تصمیم می‌گیرد تا به کشف حقیقت کمک کند و قاتل واقعی را شناسایی کند.

رمان مصیبت بی‌گناهی با تمرکز بر روابط پیچیده خانوادگی و واکاوی روان‌شناختی شخصیت‌ها، خواننده را درگیر معمایی می‌کند که تا پایان داستان ادامه دارد. کریستی در این اثر، به‌جای تکیه بر کارآگاهان حرفه‌ای، نشان می‌دهد که چگونه افراد عادی می‌توانند در مواجهه با شرایط بحرانی، به کشف حقیقت بپردازند.

 درباره نویسنده «مصیبت بی‌گناهی»

آگاتا کریستی، با نام کامل آگاتا مری کلاریسا میلر، در ۱۵ سپتامبر ۱۸۹۰ در تورکی، دوون، انگلستان به دنیا آمد. او نویسنده مشهور انگلیسی و خالق داستان‌های جنایی و ادبیات کارآگاهی بود. کریستی نخستین نویسنده‌ای است که کتاب‌هایش بیشترین ترجمه را به زبان‌های مختلف دنیا داشته‌اند. او همچنین طولانی‌ترین نمایشنامه جهان به نام تله موش را نوشته است که از سال ۱۹۵۲ تا ۲۰۲۰ در وست اند اجرا شد. کریستی در طول زندگی حرفه‌ای خود، بیش از ۶۶ رمان جنایی نوشت و آثارش به بیش از ۱۰۰ زبان ترجمه شده‌اند. او در سال ۱۹۷۶ درگذشت، اما آثارش همچنان مورد توجه و علاقه خوانندگان در سراسر جهان است.

 چرا کتاب «مصیبت بی‌گناهی» را بخوانیم؟

مصیبت بی‌گناهی یکی از آثار منحصربه‌فرد آگاتا کریستی است که به‌جای تمرکز بر کارآگاهان حرفه‌ای، به واکاوی روان‌شناختی شخصیت‌ها و روابط پیچیده خانوادگی می‌پردازد. این رمان با ایجاد تعلیق و تنش در میان اعضای خانواده آرگو، خواننده را تا پایان داستان درگیر نگه می‌دارد. اگر به دنبال داستانی هستید که علاوه بر معمای جنایی، به عمق روان‌شناسی شخصیت‌ها نیز بپردازد، مصیبت بی‌گناهی انتخابی ایده‌آل است.

خرید کتاب مصیبت بی‌گناهی از سایت گاج مارکت، فقط چند کلیک با شما فاصله دارد.

توضیحات بیشتر
اطلاعات محصول
توضیحات بیشتر
امتیاز و دیدگاه کاربران
اولین نفری باشید که پرسش جدید ثبت می کند

خریداران این محصول‌،محصولات زیر را هم خریده‌اند

جهت ثبت اطلاع رسانی، لازم است وارد حساب کاربری خود شوید.